Rețetele noastre

Dacă v-ați întrebat vreodată de unde pot avea atâta pasiune pentru gătit, atunci e momentul să aflați și răspunsul.

De la mamaia, o femeie zdravănă și totuși atât de blândă. Mereu îmi spunea: “Când gătești cu toată inima și mâncarea e mai bună!” Și mare dreptate avea!

Toți am citit sau poate doar am deschis la un moment dat, o carte de bucate. Câte stele pe cer, atâtea rețete minunate, și parcă am vrea mereu să încercăm ceva nou

De când am început diversificarea lui Simon, am adunat în “cartea” mea de bucate peste 800 de rețete, pe care le găsiți aici pe site.

Rețete diverse, de la simple și până la complicate, de la tradiționale până la exotice, iar lista poate continua. Iar pe lângă diversitatea rețetelor, toate au o poveste și toate au fost gătite cu drag pentru toți cei care au luat loc la masa mea.

Sunt rețete pe care le-am gătit cu cel mai mare drag pentru cei doi băieți ai mei: Simon și Alex (fiul și soțul), iar satisfacția cea mai mare e când văd farfuriile goale.

De multe ori gătesc din ochi și îmi dau silința să vă pot oferi cantități, astfel încât să vă fie mai ușor.

Și cum “vorba multă, sărăcia omului”, nu uitați să folosiți funcția “Search“, folosind cuvinte cheie pentru a găsi ceea ce căutați. Spor la bucătărit!❤